Isolatie

Freemac is gespecialiseerd in thermische en akoestische isolatie. Dit zijn heel nuttige ingrepen. Niet alleen omdat ze uw wooncomfort gevoelig verhogen, maar ook omdat ze de energiefactuur doen verlagen. Wist u bijvoorbeeld dat een kwart van uw interieurwarmte via het dak verdwijnt? En dat ook overbodige geluiden worden tegengehouden door isolatie? Goede isolatie is dus noodzakelijk!

Thermische isolatie

Is het tijdens de zomer te warm of tijdens de winter te koud op uw zolder of slaapkamer? Wilt u dat uw buitenmuren onaangename temperaturen buitenhouden? Reken op Freemac voor doorgedreven thermische isolatie met de beste producten. Dak- en vloerisolatie, we doen het allemaal, en heel grondig. Uiteraard kunt u de isolatie zelf aankopen en plaatsen, maar dan loopt u het risico dat niet alles perfect op elkaar aansluit en er dus koudebruggen ontstaan.

Akoestische isolatie

Vervelend geluid afweren? Bijvoorbeeld van auto's, treinen of buren? Wij plaatsen isolatie die zowel akoestisch als thermisch prima beschermt. In combinatie met de juiste isolerende beglazing kan dit een wereld van verschil maken.
Uiteraard krijgt u van Freemac het nodige advies over de meest geschikte isolatietechnieken voor uw woning, en over de verschillende premies waarop u recht hebt als u isoleert volgens bepaalde voorwaarden. Hebt u nog vragen of wilt u meer info over onze prijzen? Geef ons gerust een seintje!